0
Facebook Instagram CIPŐVÁLASZTÉK

A "RENEWED" megújult MBT terápiás, gyógy, instabil lábbeli a DR Shoes Mammutban egy HIVATALOS MBT Viszonteladótól !

Az Online értékesítést az MBT anyacége tulajdonosi ráhatásra csak a hivatalos viszonteladóknak engedélyezi , a sok megtévesztő és hamisított termékek miatt az Ön érdekében! Minden olyan hamis weboldalt folyamatosan letiltatnak amiken olcsó és silány minőségű nem eredeti termékek találhatóak amit a fotókon nem lát a jóhiszemű vevő, de amikor kézbe kapja tapasztalja hogy a féláron megvett mbt cipők mind mind gyenge hamisítványok,sajnos...Legyen,óvatos,Ön,is!  Kérem látogasson el üzletünkbe ahol garantáltan az eredetit tudja megvásárolni vagy rendelje meg itt az oldalunkon tőlünk mint hivatalos MBT viszonteladótól a DR.Shoes Mamutból!


Az MBT cipő a máig ismert elsők között piacra kerülő instabil terápiás lábbeli több mint 25 éve létezik ,és a legelterjedtebb márka az egész világon. Fénykorát hazánkban 2006 -2010 között élte,volt olyan év hogy csak Magyarországon 1 év alatt 100.000 mbt lábbelit adtak el ,sokak maximális megelégedettségével. Világ szinten immáron több mint 15 millió mbt cipőt adtak el! Sajnos bizonyos gyártásból eredő minőségi problémák ( ezekből okulva és teljes mértékben újratervezve ,és átgondolva gyártják a mai napokban már !) ,és egyéb világ piaci válság hatására csődbe ment, és többször is újra éledt mivel az igények továbbra is fennálltak,most ennek az újra éledésnek és létezésnek az idejét éljük 2017/2018 as évvel kezdődően. Új tulajdonosi körben ,új ötletekkel célokkal újabb, és több féle talpszerkezetekkel próbál újra a csúcsra törni .Több felhasználói réteget is megcélozva legyen az sportos akár élsportos viselet mint pl a futás,de a kényelmi és elegáns modellek továbbra is léteznek. Egyre szélesebb kínálattal próbája kielégíteni minden kedves gyógyulni vágyó ,vagy csak megelőzés céljából érdeklődő partnereit. További távlati célok között szerepel egy prémium sport kiegészítő ruházat felépítése. Valamint jó hír hogy még szélesebb rétegek megengedhessék maguknak a kényelmet, és a terápiát lesznek úgymond basic alap modellek amelyek sokkal kedvezőbb belépő áron elérhetőek lesznek. A különböző talpszerkezetek célja továbbá az is hogy ne csak a maximálisan gördülő cipők hanem az úgymond fél -gördülő instabil talpúak is megszólítsák azon kedves érdeklődő közönséget akiknek valami oknál fogva nem életszerű és zavaró a túlzott instabilitás (szédülnek,bizonytalanok,stb..)

Új szlogenje magyarul, talán így fordítható éld az élted jobban….. ebben sok igazság van minden szempontból…Nem véletlen ez hiszen ez egy egészséges cipő amit nem csak beteg problémás embereknek gyártanak hanem az egészséges és előre látó prevencióban gondolkozók számára is !

Az MBT lényege az öt rétegű, három dimenzióban instabil, gördülő talp, amely úgy dolgoztatja az izmokat, ízületeket, mintha egyenetlen talajon, mezítláb járnánk. Az MBT és a hagyományos cipők közötti legfőbb különbség az egyensúlyozó résszel és Maszáj-szenzorral ellátott egyedülálló középtalpa segítségével létrehozott 3 dimenziós instabilitás,amely folyamatos gyógytornát biztosit az egész testünknek.

Az ívelt talp mindenki számára nyilvánvalóvá teszi a különbséget. A hagyományos cipők korlátozzák és irányítják a lábat. Ezek természetellenes módon stabilizálják a testet, míg az MBT-ben a test arra kényszerül, hogy izommunkával tartsa meg egyensúlyát. A láb alatt kialakuló természetes instabilitás biztosítja azt, hogy az elhanyagolt izomcsoportok automatikusan elvégezzék azt az egyensúlyozó mozgást, melyre a természet teremtette őket.

  1. Felső rész
  2. Komfortos talpbetét
  3. Középtalp adja a talp szükséges keménységét. Ez biztosítja a természetes gördítő mozgást minden egyes lépésnél, valamint optimalizálja a nyomáseloszlást az egész talpon.
  4. Maszáj – szenzor: A puha-félkemény, poliuretán újra tervezett és megerősített Maszáj -szenzor az MBT lelke. Viselőjében azt az érzést kelti, hogy homokos tengerparton vagy puha mohán sétál.
  5. Külső talp


Az MBT kíméli az ízületeit, a gerincét és a derekát; minden lépéssel megdolgoztatja a far- és combizmokat, valamint a mélyizmokat; utcai viseletre és sportolásra egyaránt alkalmas.

Milyen esetben javasolt az MBT?

Az MBT viselése enyhítheti a lúdtalp okozta mozgásszervi panaszokat. Jótékony izommunkára bírja az alsó végtagok és a törzs izmait. Az ívelt gördülő talp megakadályozza a sarok ütközését a kemény talajhoz ezáltal ízület kímélő hatása van, megelőzve annak túlterhelését, amely segíthet megelőzni a sarokgyulladások, és csontkinövések kialakulását illetve enyhülést hozhat az ilyen jellegű panaszok esetén. MBT-ben egyenletesen terhelődik az elő láb, így megpihenhet a magas sarkú illetve szűk cipőkben túlterhelt, lesüllyedt harántboltozat,valamint a bal –jobb oldali terhelés is egyenletessé válik ami fontos és majdhogynem minden embernél problémás. Az MBT viselése növeli a bokaízület mozgáspályáját, térd- és csípőízületi betegségekben könnyebbé teheti a járást. Rugalmasan, frissen tartja a szervezetet a napi terhelés során, lábszárizomzat aktiválása miatt pedig enyhítheti a visszeres panaszokat is,valamint kedvezőhatása van a cukorbetegség megelőzésében és a már kialakul probléma enyhítésében is . Ajánlható gerincferdülés, tartási rendellenességek esetén.>> MBT fiziológiás cipők
☰ MENU