0
Facebook Instagram CIPŐVÁLASZTÉK

MEMO gyermekcipők


A MEMOt szakemberek javasolják

Minden szülő segíthet gyermekének a hibás funkciók kialakulásának megelőzésében, támasza lehet a szakembereknek.A lapos talp, a lábboltozat hiánya szinte népbetegség méreteit ölti. Ezzel a problémával találkozik a szülő, a pedagógus, testnevelő tanár és az orvos. A megoldást itt is mint sok más területen a megelőzés adhatja. Ennek megvalósítására tartós és tudatos együttműködéstől remélhetünk eredményt.A megelőzés illetve a kezelés legfontosabb része a tornán kívül a megfelelő lábbeli viselése. A MEMO gyermek cipők egyedi tulajdonságai révén alkalmasak arra, hogy segítsék megteremteni az alapjait a kis gyermek lábak egész életen át tartó teherbíró képességének.
A MEMO gyermekcipők előnyei

1. A diagnosztikai talp segít felhívni a szülők figyelmét a gyermekek lábfejlődésének figyelemmel kísérésére, a szakorvosi ellenőrzés szükségességére.

2. A lábbeli a gyerek aktuális adottságai alapján testre szabható: az alacsony szárú szabadabb bokamozgást enged, míg a magas szárú a bokát is tartja, a kétféle betét pedig további segítséget jelent, ha a sarokcsont/bokacsont helyzete vagy a hosszanti boltozat korrekcióra szorul.

3. A rendkívül erős sarokkéreg a belső oldalon egyedülálló módon hosszan előre van vezetve, megakadályozva a bokacsont bedőlését. Minden cipő belülről bőrrel bélelt és párnázott a maximális kényelemért.

4. A cipő talpa rugalmas, támogatva a láb helyes gördítését.

5. A modellek divatosak és kiváló minőségűek, hogy a gyerekek szívesen és sokáig viseljék.
TALP DEFORMITÁSOK


*forrás: memoinfo.hu
☰ MENU